Štala! Že pred več kot 200 leti je na tej idilični lokaciji hlev s skednjom. Zaradi dotrajanosti nosilnih sten ga žal ni bilo mogoče renovirati.

Smo se pa zato odločili, da videz novega objekta čim bolj približamo staremu in ohranimo staro vaško arhitekturo. Ker pa smo tekom celotne gradnje ves čas govorili, da delamo v štali, smo ohranili tudi ime. Štala!

Na novo zgrajeni apartmaji, oblikovani s kompromisom med modernim in avtentičnim dizajnom, se nahajajo osrčju Kranjske Gore. V objektu se nahajajo trije duplex apartmaji, v katerih pritličje zajema predprostor, toaletni prostor in dnevni prostor s kuhinjo, mansardni del pa spalnico in kopalnico.

Le par korakov nas loči od glavnega trga s cerkvijo, trgovinicami, restavracijami in kavarno z odlično kavo illy. Lokacijo obdajajo pogledi na Vitranc, Karavanke in Julijske Alpe, jezero Jasna pa je oddaljeno samo 15 minut hoje.

Vse nastanitvene enote so klimatizirane in vključujejo HDTV z ravnim zaslonom (na voljo HBO videoteka), bivalni prostor s kavčem ter lastno kopalnico s prho, sušilcem za lase in brezplačnim toaletnim priborom. Nudimo še dobro opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, hladilnikom, pečico, grelnikom za vodo in aparatom za kavo.

Naši gostje v komentarjih pravijo, da je to njihov najljubši predel destinacije Kranjska Gora.